2023-2024 Yaz Döneminde Bölümümüzde Açılacak Derslere İlişkin Bilgiler

• MTT401 Bilgisayar Destekli Model Tasarımı
  • MTT404 Deneysel Tasarım Atölyesi
  • MTT406 Defile ve Sergi Hazırlama

Ders içeriklerine ulaşmak için tıklayınız.

2) Bölümümüzde yaz döneminde açılacak dersler yüzyüze olarak Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi binasında yapılacaktır.

3) Çankırı Karatekin Üniversitesi Yaz Dönemi Eğitim Öğretim Yönetmeliği için tıklayınız.

4) Başka bir üniversitede yaz okulu dersi alacak öğrenciler, yaz okulu kaydı yaptıracağı üniversiteden ders adı, içeriği ve AKTS’ sini içeren ders döküm çizelgesi almalıdır. Ders döküm çizelgesini ve yaz okulunda başka bir üniversiteden ders almak istediğini belirten bir dilekçeyi bölüm başkanlığına teslim etmelidir. Bölüm kurulu toplanarak derslerin AKTS ve içerik uyumu yönünde denklik onayına ilişkin karar alınır ve öğrenciye bildirilir. Bir öğrenci, yaz döneminde toplam 21 AKTS kredi yükünü aşmamak üzere en fazla üç ders alabilir. Eğer Karatekin Üniversitesi yaz okulunda aynı ders açılmış ise veya ders içerik ve AKTS uyumsuzluğu var ise, bölüm kurul kararı olumsuz olacaktır. Denklik onayı olan öğrenciler karşı üniversitede yaz okulunu tamamlayıp derslerini başarılı bir şekilde geçtikten sonra, bunu kanıtlayan belgeleri bölüm başkanlığına teslim etmelidir. Bölüm kurulu kararı ile karşı üniversitenin not sistemindeki notlar Karatekin Üniversitesi’ nin not sistemi ile dönüştürülerek, öğrencinin başarılı olduğu dersler belirlenir ve sisteme girilir.

Dilekçe örneği için tıklayınız. Dilekçede öğrencinin ıslak imzası olmalıdır.

Yayınlanma Tarihi: 04 Temmuz 2024 Perşembe
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2024 Salı